fbpx

Diamma Villas

Drač, sever Albanije

Diamma Villas

Drač, sever Albanije

Hotel (Vile)

Sopstvena plaža

Bazen

Odlična lokacija

Dostupno za rezervaciju

Hotel (Vile)

Sopstvena plaža

Bazen

Odlična lokacija

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Diamma Resort (4*) je kompleks ušuškan u mnoštvo zelenila, a koji se nalazi na samoj peščanoj plaži u Draču, turističkom delu grada koji se zove Golem. Odmah ispred hotela nalazi se prostrano gradsko šetalište.

Sadržaji hotela

Diamma Resort je mesto pravog letnjeg odmora uz samu peščanu plažu. Gostima u hotelu su na raspolaganju prostran spoljni bazen sa ležaljkama, dva manja dečija bazena, terasa za opuštanje i uživanje okružena zelenilom, kao i unutrašnji bazen koji je dostupan tokom cele godine.

Sve sobe dostupne za rezervaciju nalaze se u segmentu hotela koji čine vile na dva sprata uređene u mediteranskom stilu u okviru kojih se nalaze sobe maksimalnog kapaciteta do četiri osobe (ne u glavnoj zgradi hotela).

Sve sobe imaju udobne ležajeve, garderober, sopstveno kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom i fenom, klima uređaj, TV i balkon. Gostima su na raspolaganju parking i WiFi internet bez doplate, kao i komplet ležaljki i suncobrana na plaži hotela. Hotel poseduje dva bara, u hotelu i na plaži, kao i igralište za najmlađe.

Rezervacije

Diamma Resort možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

1-25. jul

  • All inclusive – 89 82€ po osobi

26. jul – 1. septembar

  • All inclusive – 89€ po osobi

2-30. septembar

  • All inclusive – 82€ po osobi

All inclusive usluga obuhvata doručak (07:30-10:00), ručak (12:30-14:00), večeru (19:30-21:00), konzumaciju paketa domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića (pivo, vino, konjak, vodka, džin, sokovi na točenje) u baru na bazenu, kao i korišćenje bazena, parkinga, WiFi interneta i kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela. Peškiri za plažu nisu uključeni u cenu i moguće ih je doplatiti na licu mesta. Dostupne sobe nalaze se u sektoru hotela sa vilama na dva sprata uređenih u mediteranskom stilu (u prizemlju i na spratu, poziciju sobe određuje hotel po dolasku).

Uslovi boravka sa decom:Deca uzrasta do 5.99 godina borave gratis u zajedničkom ležaju sa odraslima (uz minimum 2 odrasle osobe). Deca uzrasta od 6 do 11.99 godina plaćaju 50% cene (uz minimum 2 odrasle osobe). Odraslim licima smatraju se osobe 12+.

Dostupne sobe: Dvokrevetna soba, Trokrevetna soba, Četvorokrevetna soba

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.

Još 10 osoba trenutno gleda ovaj hotel. Pošalji upit u željenim datumima već sada.