fbpx

Flower Resort

Golem (Drač), sever Albanije

Flower Resort

Golem (Drač), sever Albanije

Hotel

300 metara od plaže

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Hotel

300 metara od plaže

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Flower Hotel & Resort je hotel sa 5 zvezdica u Draču, delu grada Golemu, na svega 300 metara od plaže. Na istoj udaljenosti nalazi se i prostrano šetalište koje se proteže duž obale mora. U blizini hotela nalaze se brojni restorani, marketi i barovi.

Sadržaji hotela

Flower Hotel & Resort (5*) je vaša destinacija za nezaboravan letnji odmor u Albaniji. Hotel nudi dva spoljna bazena, SPA centar ušuškan u mnoštvo zelenila (unutrašnji bazen, đakuzi, tuševi doživljaja, parno kupatilo, sauna), kao i moderne sobe kapaciteta do četiri osobe.

Hotel poseduje dva segmenta Flower Hotel i Flower Garden Hotel koji se nalaze jedan prekoputa drugog i gosti oba segmenta podjednako koriste sve sadržaje hotela.

Sve sobe su moderno i elegantno opremljene, imaju klima i TV uređaj, sopstveno kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom i fenom za kosu, garderober, mini bar, kao i udobne ležajeve sa memorijskom penom za najviši nivo komfora.

Hotel u ponudi ima i restoran, Steakhouse, konferencijske sale, teniski teren, dva bara, kao i sopstveni deo peščane plaže sa ležaljkama i suncobranima.

Rezervacije i plaćanje

Flower Hotel & Resort možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Jul
Avgust
Septembar

1-10. jul

  • All inclusive – 102€ po osobi

11-31. jul

  • All inclusive – 123€ po osobi
  • All inclusive – 123€ po osobi
  • All inclusive – 98€ po osobi

All inclusive usluga obuhvata doručak, ručak, užinu, večeru, konzumaciju pića u baru na bazenu i u baru na plaži od 10:00 do 22:00, korišćenje bazena, korišćenje kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela, pristup SPA centru u segmentu Flower Garden (unutrašnji bazen, đakuzi, tuševi doživljaja, parno kupatilo, sauna), animacije za decu svake subote od 10:00 do 12:00, korišćenje teniskih terena i muzički program svake večeri u hotelu.

Uslovi boravka sa decom: Deca uzrasta do 4.99 godina borave gratis. Deca uzrasta od 5 do 11.99 godina plaćaju 50% cene.

Dostupne sobe: Dvokrevetna soba (26m2), Trokrevetna soba (28m2), Porodična soba (42m2).

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.