fbpx

Hotel Dyrrah

Drač, sever Albanije

Hotel Dyrrah

Drač, sever Albanije

Hotel

40 metara od plaže

Bazen

Parking

Dostupno za rezervaciju

Hotel

40 metara od plaže

Bazen

Parking

Dostupno za rezervaciju

Hotel Dyrrah (4*) se nalazi u Draču, na 40 metara od prelepe peščane plaže, i na oko 4 kilometra od samog centra grada. Hotel raspolaže sa 53 luksuzno dizajnirane sobe koje su opremljene klima uređajem, televizorom, kupatilom sa svim neophodnim toaletnim priborom. Deo soba ima balkon. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i porodične sobe.

Dyrrah hotel u ponudi ima prostran bazen, ušuškan u prelepo zeleno okruženje, sa zasebnim segmentom za najmlađe goste. Gostima su na raspolaganju i hotelski bar i restoran.

Hrana i sastojci obroka u hotel Dyrrah dolaze svakodnevno sa organske farme Agriturismo Dyrrah što gostima omogućava da uživaju u zdravim, kvalitetnim i svežim obrocima od mesa, domaćeg povrća i voća, maslinovog ulja, sireva. U hotelu se služi i domaće vino.

  • Sjajan hotel sa bazenom na 40 metara od plaže.

Detaljnije o hotelu

Lokacija hotela

Hotel Dyrrah (4*) se nalazi u Draču, na 40 metara od plaže, na prelepoj lokaciji nedaleko od centra grada i peščane obale.

Sadržaji hotela

Hotel u ponudi ima moderno opremljene sobe, bazen sa zasebnim segmentom za decu, bar, restoran, dok se najbliža plaža sa ležaljkama nalazi na samo 40 metara od hotela.

Rezervacije

Hotel Dyrrah možete rezervisati putem sajta Albanija.rs bez provizije na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Cena po osobi:

  • Noćenje sa doručkom – 36€
  • Pun pansion – 48€

Cena je iskazana za navedenu uslugu po noći po osobi. Pun pansion obuhvata doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola uz neograničenu konzumaciju pića tokom obroka.

Uslovi boravka sa decom: Dete do 1.99 godina boravi GRATIS. Dete od 2 do 5.99 godina boravi GRATIS. Dete od 6 do 11.99 godina plaća 50% iznosa. Treća odrasla osoba u sobi plaća 70% cene. Doplata za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi iznosi 100%.

Uslovi plaćanja: Za potvrdu rezervacije neophodna je uplata 50% iznosa, dok ostatak možete platiti do 30 dana pre datuma početka boravka.

Rezervacije bez provizije, na srpskom jeziku. Garantovano najniža cena.

Upiti i rezervacije

Rezervacije bez provizije, telefonom ili onlajn - na srpskom jeziku.

Upiti i rezervacije

Rezervacije bez provizije, telefonom ili onlajn - na srpskom jeziku.