fbpx

Hotel Garden Palace

Drač, sever Albanije

Hotel Garden Palace

Drač, sever Albanije

Hotel

Sopstvena plaža

Bazen

200 metara od plaže

Dostupno za rezervaciju

Hotel

Sopstvena plaža

Bazen

200 metara od plaže

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Hotel Garden Palace (4*) se nalazi u Draču, turističkom delu grada koji se zove Golem i to na svega 200 metara od peščane plaže i prostranog gradskog šetališta.

Sadržaji hotela

Hotel Garden Palace gostima nudi mogućnost letovanja nadomak plaže, uz lep spoljni bazen sa ležaljkama i suncobranima, moderne sobe, hotelski bar i restoran, kao i sopstveni deo peščane plaže gde gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane bez doplate.

Sve sobe hotela su moderno opremljene, imaju udobne ležajeve, garderober, sopstveno kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom, klima i TV uređaj, dok su gostima na raspolaganju i WiFi internet i parking.

Rezervacije

Hotel Garden Palace možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Jul-Avgust 2024

  • All inclusive – 89€ po osobi

Septembar 2024

  • All inclusive – 88€ po osobi

All inclusive usluga obuhvata doručak, ručak, večeru, konzumaciju paketa domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića u baru hotela od 10:00 do 22:00 i u baru na plaži od 10:00 do 18:00, korišćenje bazena, kompleta ležaljki i suncobrana na plaži, WiFi interneta i parkinga.

Uslovi boravka: Jedno dete uzrasta do 5.99 godina boravi gratis. Drugo dete uzrasta do 5.99 godina plaća 50% cene. Deca uzrasta od 6 do 11.99 godina plaćaju 50% cene. Osobe uzrasta 12+ plaćaju punu cenu boravka. Minimum za Porodičnu sobu su četiri punoplative osobe.

Dostupne sobe: Dvokrevetna soba, Trokrevetna soba, Porodična soba za do pet osoba.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.