fbpx

Hotel Klajdi Resort

Golem, sever Albanije

Hotel Klajdi Resort

Golem, sever Albanije

Hotel

Sopstvena plaža

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Hotel

Sopstvena plaža

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Klajdi Resort (5*) je moderni hotel u Golemu (Draču), na samoj obali mora, uz šetalište, a na oko 20 minuta kolima od centra Drača.

Sadržaji hotela

Klajdi Resort raspolaže sopstvenom plažom, bazenom i elegantno uređenim sobama. Hotel se nalazi na izvrsnoj lokaciji, na samoj obali mora uz samo gradsko šetalište u delu grada Mali Robit.

Sve sobe hotela su klimatizovane, imaju TV, mini bar, a gostima je na raspolaganju i kompletan toaletni pribor u sobama.

Klajdi Resort za najmlađe nudi dečije igralište. Gostima je na raspolaganju i hotelski bar, kao i rooftop bar sa prelepim pogledom na Jadransko more. Parking i WiFi internet su dostupni gostima hotela bez doplate.

Rezervacije

Hotel Klajdi Resort možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

 

Lokacija hotela

Cenovnik

2024

1-25. jul

  • All inclusive – 109€ po osobi

26. jul – 1. septembar

  • All inclusive – 126€ po osobi

2-25. septembar

  • All inclusive – 109€ po osobi

Uslovi boravka: Deca uzrasta do 1.99 godina borave gratis u krevecu ili zajedničkom ležaju sa odraslima. Deca uzrasta od 2 do 4.99 godina borave gratis u zajedničkom ležaju sa odraslima. Deca uzrasta od 5 do 9.99 godina plaćaju 50% cene uz boravak u pomoćnom ležaju sa odraslima. Osobe 10+ plaćaju punu cenu boravka.

All inclusive usluga obuhvata doručak, ručak, večeru, konzumaciju paketa domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića od 10:00 do 22:00 u baru u hotelu, kao i korišćenje bazena i kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.