fbpx

Hotel Kolaveri

Golem, Drač, sever Albanije

Hotel Kolaveri

Golem, Drač, sever Albanije

Hotel

200 metara od plaže

Ležaljke na plaži

Bazen

Dostupno za rezervaciju

Hotel

200 metara od plaže

Ležaljke na plaži

Bazen

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Hotel Kolaveri (3*) je turistički kompleks nalik odmaralištu, lociran u delu obale koji se zove Golem, na svega 200 metara od peščane plaže i Jadranskog mora.

Hotel je okružen mnoštvom zelenila.

Sadržaji hotela

Kolaveri Hotel gostima nudi mogućnost smeštaja u sobama kapaciteta od dve do četiri osobe. Sobe su osnovnog uređenja u skladu sa kategorizacijom hotela imaju TV i klima uređaj, mini frižider, garderober, sopstveno kupatilo.

Za opuštanje tokom letovanja tu su tri otvorena bazena, uključujući i jedan dečiji, kao i bar na bazenu. Gosti bez doplate mogu koristiti komplet ležaljki i suncobrana na plaži nedaleko od hotela.

Rezervacije

Hotel Kolaveri možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Jun-Septembar 2024.

  • Polupansion – 46€ po osobi
  • Pun pansion – 52€ po osobi

Uslovi boravka sa decom: Deca do 3.99 godina borave gratis. Deca uzrasta od 4 do 11.99 godina plaćaju 50% cene. Treća ili četvrta osoba u sobi plaćaju punu cenu boravka.

Usluga polupansiona obuhvata doručak, večeru, korišćenje hotelskih bazena i kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela. Ručak i večera mogu biti služeni po principu set menija, u skladu sa brojem gostiju u hotelu.

Usluga punog pansiona obuhvata doručak, ručak, večeru, korišćenje hotelskih bazena i kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela. Ručak i večera mogu biti služeni po principu set menija, u skladu sa brojem gostiju u hotelu.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.