fbpx

Martiness Hotel

Drač, sever Albanije

Martiness Hotel

Drač, sever Albanije

Hotel

300 metara od plaže

Bazen

Ležaljke na plaži

Dostupno za rezervaciju

Hotel

300 metara od plaže

Bazen

Ležaljke na plaži

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Hotel Martiness (4*) se nalazi u Draču, u turističkom delu grada Golemu, na svega 300 metara od plaže, u kvartu gde se nalaze brojni hoteli i apartmanski objekti.

Sadržaji hotela

Hotel gostima nudi mogućnost letnjeg odmora uz smeštaj u modernim sobama opremljenim TV, klima uređajem, garderoberom, sopstvenim kupatilom sa osnovnim toaletnim priborom. Gostima su na raspolaganju i hotelski bazen, kao i sopstveni deo plaže nedaleko od hotela sa ležaljkama i suncobranima, kao i parking i WiFi internet.

Rezervacije

Martiness Hotel možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Jul
Avgust
Septembar
  • All inclusive Light – 70 67€ po osobi
  • All inclusive Light – 70€ po osobi
  • All inclusive Light – 67€ po osobi

All inclusive Light usluga obuhvata doručak, ručak, užinu, večeru, konzumaciju paketa domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom obroka (doručak, ručak, večera), korišćenje kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela, bazena i WiFi interneta.

Uslovi boravka sa decom: Deca do 1.99 godina borave gratis u pratnji dve odrasle osobe. Prvo dete uzrasta od 2 do 11.99 godina boravi gratis. Drugo dete uzrasta od 2 do 11.99 godina plaća 50% cene. Treća odrasla osoba (12+) u sobi plaća 70% cene.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.