fbpx
0

Mini odmor u Draču

018 240 800

Hotelski smeštaj

Hotel sa 3 zvezdice. Noćenje sa doručkom.

Trajanje putovanja

5 dana / 4 noći

Vrsta prevoza

Autobuski prevoz (Beograd – Drač – Beograd)

Program putovanja

DAN 1. sreda 16.09./Beograd – Niš – Drač

Polazak iz Beograda u 01:00h, iz Niša u 04:00h. Putovanje kroz Srbiju, prelazak administrativne granice i dolazak u Drač oko podneva. Slobodno vreme za odmor u Draču. Drač je grad i najveća luka u Albaniji, Drač je gotovo spojen sa Tiranom, glavnim gradom Albanije. Jadransko more je odlična destinacija za porodični odmor, jer je more toplo i prilično plitko. Prostrane peščane plaže i letnja zabava Drača su izuzetno popularne posetiocima i turistima. Noćenje.

DAN 2. četvrtak 17.09./Drač – Kruja – Tirana

Doručak. Slobodno vreme u Draču, ili fakultativni odlazak za Kruju-Tiranu. Kruja je jedan od najlepših gradova Albanije i rodno mesto jednog od najčuvenijih albanskih junaka Skender bega. Poseta Skenderbegovoj tvrđavi iz 6. veka u okviru koje se nalaze istorijski i etnografski muzeji. Odlazak do karakterističnog starog bazara gde se mogu naći ručno rađeni ćilimi, proizvodi od alabastera i mnoge druge rukotvorine. Nastavak putovanja do albanske prestonice TIRANE. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: palata Nacionalnog muzeja,trg Skenderbega,  Državna Opera, Etem begova džamija, Predsednička palata… Kraće razgledanje pešice i slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje , kao i za šoping (u centru grada nalazi se veliki šoping centar „Toptani“ ). Povratak u hotel u popodnevnim časovima.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje

DAN 3. petak 18.09./ Drač – Berat

Doručak. Slobodno vreme u Draču, ili polazak na poludnevni fakultativni izlet. Odlazak do BERATA. Po dolasku, sledi upoznavanje sa ovim srednjovekovnim biserom koga karakteriše tipična starobalkanska arhitektura. Odlazak do tvrđave u čijem kompleksu se nalazi nekoliko pravoslavnih crkava koje su poznate po sjajnim srednjovekovnim freskama čuvenog Onufrija. Opciono ručak u tvrđavi u Beratu. Noćenje.

DAN 4. subota 19.09./Drač

Doručak. Slobodno vreme u Draču za individulane aktivnosti. Noćenje.

DAN 5. Nedelja 20.09./Drač – Niš – Beograd

Doručak. Polazak za Srbiju u ranim popodnevnim satima. Dolazak u Niš oko 22h, u Beograd posle ponoći. Vreme dolaska zavisi od uslova na putu, zadržavanja na granici…Kraj programa.

Cena aranžmana

 • Cena aranžmana iz Beograda – 109€ po osobi
 • Cena aranžmana iz Niša – 99€ po osobi

018 240 800

Informacije i rezervacije (Halotravel Niš)

Detalji

U cenu je uključeno

 • Autobuski prevoz Beograd - Drač - Beograd
 • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom
 • organizaciju puta u pratnji vodiča

U cenu nije uključeno

 • Boravišna taksa (1€ po odrasloj osobi po danu)
 • međunarodno putno zdravstvenio osiguranje

Način plaćanja

Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate

Organizator putovanja

Halo travel d.o.o. Niš

Napomene

Popust deca do 12g: (u pratnji 2 odrasle osobe) je 20% na cenu aranžmana. 

Doplate: za  1/1 sobu: + 80% od cene aranžmana

Način plaćanja: sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.

Način plaćanja:  

-30% aranžmana prilikom rezervacije aranžmana, ostatak do 10 dana pre puta.

-30% prilikom rezervacije, a ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, uz deponovanje čekova ili overene administrativne zabrane, pri čemu se do 10 dana pre puta isplaćuje 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak od 50% do 20.12.2020. 

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 5 radnih dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora. 

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

Cene fakultativnih izleta (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika):  

 • Izlet Kruja i Tirana – 20€
 • Izlet Berat – 25€ 

* fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznice, organizacije…. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobdonih termina po lokalitetima, objektivnih okolnosti. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika za odlazak na izlet, agencija ima pravo da ponudi: organizovanje izleta javnim gradskim prevozom ili veću cenu fakultativnih izleta, koju putnik ima pravo da NE prihvati, bez ikakvih troškova.

Opis i lokacija hotela:

Smeštaj je u Draču u hotelima sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/wc. Usluga noćenje sa doručkom (buffet). 

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
 • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet 
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj….)
Još 1 osoba trenutno gleda ovu turu.