fbpx

Tropikal Resort

Drač, sever Albanije

Tropikal Resort

Drač, sever Albanije

Hotel

Hotel na plaži

Bazeni

All inclusive

Dostupno za rezervaciju

Hotel

Hotel na plaži

Bazeni

All inclusive

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Hotel Tropikal Resort (4*) je poznati hotel u Draču, delu grada Plepa, na samoj obali Jadranskog mora, uz sopstvenu peščanu plažu. Hotel se nalazi na svega petnaestak minuta kolima od centra Drača.

Sadržaji hotela

Hotel Tropikal Resort gostima nudi mogućnosti potpunog opuštanja i odmora u resortu punom zelenila, na izvrsnoj lokaciji. Gostima su na raspolaganju dva bazena od kojih jedan ima i sadržaje za decu, prostrano spoljno igralište za decu, unutrašnja igraonica, restoran, bar, sopstvena hotelska plaža sa ležaljkama i suncobranima.

Hotel tokom letnje sezone organizuje brojne događaje, poput animacijskog programa i radionica za decu, kao i muzičkih večeri uz muzički program. Parking i WiFi internet su obezbeđeni za goste hotela bez doplate.

Rezervacije

Hotel Tropikal Resort možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Jun
Jul
Avgust
Septembar
  • All inclusive – 97€
  • All inclusive – 131€
  • All inclusive – 134€
  • All inclusive – 109€

Cena je iskazana PO OSOBI po noći boravka za uslugu all inclusive.

All inclusive usluga obuhvata doručak, ručak, večeru, konzumaciju paketa domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića u baru na bazenu (10:00 – 22:00), kao i korišćenje bazena, parkinga, igraonice i kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela.

Uslovi boravka: Deca do 11.99 godina plaćaju 50% cene. Treća odrasla osoba u sobi (12+) plaća 70% cene.

Doplate (plaća se na recepciji hotela): Lokalna i boravišna taksa – 3.3€ po odrasloj osobi dnevno (350 leka). Deca do 17.99 godina ne plaćaju taksu.

Napomena: Hotel zadržava pravo promene cena sve do trenutka potvrde rezervacije.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.