fbpx
0

Vikend u Albaniji

018 240 800

Hotelski smeštaj

Hoteli sa 3 zvezdice. Noćenje sa doručkom.

Trajanje putovanja

3 dana / 2 noći

Vrsta prevoza

Autobuski prevoz

Program putovanja

DAN 1. petak, 25.09./ Niš – Kruja – Drač

Okupljanje grupe na parking ispred T.C. Tempo Ada, u Beogradu. Polazak u 01:00h, vožnja autoputem ka Nišu uz jednu kratku pauzu.

Polazak iz Niša u 04:00h, sa parking TC Tempo. Prelazak administrativne granice i vožnja autoputem uz kraće pauze za odmor i osveženje. Dolazak u srednjovekovnu Kruju. Obilazak jedne od najpoznatijih, a i najposećenijih destinacija u Albaniji. Kraća pauza za šoping i razgledanje. Nastavak puta za Drač. Dolazak u Drač, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i uživanje na predivnoj peskovitoj plaži. Duž plaže, proteže se dugačko šetalište sa mnogim barovima, restoranima, prodavnicama….Noćenje.

DAN 3. subota, 26.09./Tirana 

Doručak. Slobodno vreme za odmor i uživanje. U kasnim popodnevnim časovima, organizovan fakultativni izlet za Tiranu, koja se nalazi na samo 40km od Drača. Panoramski obilazak prestonice Albanije: palata Nacionalnog muzeja,trg Skenderbega, Saborni Hram Vaskrsenja Hristovog, Državna Opera, Etem begova džamija, Predsednička palata…..Slobodno vreme u centru za šoping, individualno razgledanje…..Povratak u večenjim časovima u Drač. Noćenje.

DAN 3. nedelja, 27.09./Tirana – Niš – Beograd 

Doručak. Slobodno prepodne za uživanje na jednoj od najlepših plaža jadranskog mora. U podne moguć fakultataivni panoramski obilazak Drača sa vodičem: bulevar Epidamn, amfiteatar rimskog cara Hadrijana, Villa Hill odakle se pruža predivan panoramski pogled na Drač. Kraće slobodno vreme za individualni obilazak, posetu jednom od značajnijih muzeja Albanija u Draču, šoping……U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja uz pauze za osveženje i odmor. Dolazak u Niš do ponoći, Beograd posle ponoći.

Cena aranžmana

  • Cena aranžmana iz Niša – 59€
  • Cena aranžmana iz Beograda – 69€

018 240 800

Informacije i rezervacije (Halotravel Niš)

Detalji

U cenu je uključeno

  • Autobuski prevoz
  • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom
  • organizaciju puta u pratnji vodiča

U cenu nije uključeno

  • međunarodno putno zdravstvenio osiguranje

Način plaćanja

Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate

Organizator putovanja

Halo travel d.o.o. Niš

Napomene

Popust deca do 12g: (u pratnji 2 odrasle osobe) je 5€

Doplate: za  1/1 sobu: + 80% od cene aranžmana

Način plaćanja: sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate. 

-30% aranžmana prilikom rezervacije aranžmana, ostatak do 10 dana pre puta.

-30% prilikom rezervacije, a ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, uz deponovanje čekova ili overene administrativne zabrane, pri čemu se do 10 dana pre puta isplaćuje 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak od 50% do 20.12.2020. 

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 5 radnih dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora. 

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

Cene fakultativnih izleta (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika):  

Izlet Tirana (prevoz i vodič) – 12€

Izlet Drač (prevoz i vodič) – 5€ 

Paket oba izleta – 15€

* fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznice, organizacije…. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobdonih termina po lokalitetima, objektivnih okolnosti. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika za odlazak na izlet, agencija ima pravo da ponudi: organizovanje izleta javnim gradskim prevozom ili veću cenu fakultativnih izleta, koju putnik ima pravo da NE prihvati, bez ikakvih troškova.

 

NAPOMENA: 

-Za prelazak preko Kosova OBAVEZNA je važeća lična karta, a za prelazak preko Albanije OBAVEZAN je važeći pasoš. Pasoš mora važiti 6 meseci od povratka. 

-Za decu, za ulazak na Kosovo je obavezan dokument, izvod iz matične knjige rođenih sa fotografijom zakačenom spajalicom u gornjem levom uglu, i overen pečatom pripadajuće opštine u Srbiji. Za ulazak u albaniju, za dete je takođe neophodan pasoš.

Opis i lokacija hotela:

Smeštaj je u Draču u hotelima sa 3* do 100m od plaže. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/wc. Usluga noćenje sa doručkom (buffet). 

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj….)

Još 1 osoba trenutno gleda ovu turu.