fbpx

Delight Hotel

Drač, sever Albanije

Delight Hotel

Drač, sever Albanije

Hotel

450 metara od plaže

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Hotel

450 metara od plaže

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Delight Hotel (4*) je moderan hotel na svega 450 metara od peščane plaže, nedaleko od šetališta i na lokaciji idealnoj za letovanje na svega par koraka od obale mora.

Sadržaji hotela

Hotel Delight je noviji hotel u Golemu (Draču) koji gostima nudi mogućnost letovanja uz vrhunsku uslugu, na svega par minuta od plaže. Hotel nudi bazen, sopstveni deo peščane plaže sa ležaljkama i suncobranima, bar na bazenu, plažni bar, igralište za decu, kao i besplatan parking.

Sve sobe hotela su moderno opremljene, imaju udobne ležajeve, sopstveno kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom, TV i klima uređaj, dok su gostima na raspolaganju i peškiri za plažu.

Za odlazak do plaže gostima je na raspolaganju i prevoz električnim vozilom radi jednostavnijeg odlaska do i od plaže. Hotel nudi uslugu all inclusive.

Rezervacije

Delight Hotel možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Jul-septembar

  • All inclusive – 95€ po osobi

All inclusive usluga obuhvata doručak, ručak, užinu, večeru, konzumaciju paketa domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića u baru na bazenu (10:00-22:00) i plažnom baru (11:00-17:00), korišćenje bazena, korišćenje kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela, peškire za plažu (uz depozit), prevoz električnim vozilom do plaže i nazad, parking, WiFi internet.

Uslovi boravka sa decom: Deca uzrasta do 3.99 godina borave besplatno. Deca uzrasta od 4 do 11.99 godina plaćaju 50% cene. Treća odrasla osoba u sobi (12+) plaća 80% cene.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.

Još 6 osoba trenutno gleda ovaj hotel. Pošalji upit u željenim datumima već sada.