fbpx

O sajtu

Dobro došli na Albanija.rs!

Albanija.rs je prvi portal u Srbiji i regionu koji na jedinstven način predstavlja turističku ponudu Albanije, sa fokusom na destinacije popularne tokom leta.

Sigurnost rezervacija preko Albanija.rs

Albanija.rs pruža usluge onlajn generisanja upita. Albanija.rs je posrednik (agent) između zainteresovanih gostiju i hotela/apartmana. Korišćenjem Albanija.rs i generisanjem upita korisnik je saglasan sa Uslovima korišćenja sajta Albanija.rs.

Važno je zapamtiti da gost svoju rezervaciju hotela/apartmana plaća direktno hotelu/apartmanu po predračunu koji hotel/apartman izdaje gostu kroz posredništvo Albanija.rs. Albanija.rs nije ugovorna, niti krajnja strana u ostvarivanju usluge ili izvršenju transakcije.

Gost hotelu/apartmanu plaća cenu rezervacije nakon boravka ili ranije, kako to predviđa politika hotela/apartmana, prema ugovorenom cenovniku hotela/apartmana. Hotel/apartman sa Albanija.rs ima ugovor o korišćenju onlajn platforme za generisanje upita.

Cene na sajtu Albanija.rs prikazane su bez bilo kakvih uvećanja u odnosu na cene koje propisuje hotel/apartman za generisanje upita preko Albanija.rs.

Priče domaćih i inostranih medija o Albanija.rs možete čitati na ovom linku.

Veb portal Albanija.rs posluje u okviru grupacije sajtova koju čine i veb portali letovanjealbanija.comalbanija.mk, albanija-nekretnine.com, albaniaotpusk.ru.

 • Javljam vam se iz hotel Artura Ksamil. Da vam se zahvalim, sve je ok, jako uredan hotel na samoj plaži, ležaljke besplatne, sve kako je bilo rečeno. Danas nam je zadnji dan. Sve preporuke za vas i za ovaj smeštaj, hvala na pomoći!

  Dragan
  Ksamil
 • Samo da se jos jednom zahvalim Albanija.rs na pomoci, podrsci i preporukama za letovanje. Saranda je pravi raj, zaista smo proveli sjajan odmor. Na vezi smo za neki drugi put. Prenesite sve pohvale i osoblju hotela Barracuda.

  Slađana
  Saranda
 • Prezadovoljni smo boravkom u Adriatik hotelu… Sve od osoblja do hrane je bilo perfektno. Klincima se naročito dopao bazen sa slanom vodom koji je 24h bio na raspolaganju. Lokacija hotela je divna… leti je sigurno i lepse jer radi bazen na otvorenom. Vi ste za svaku preporuku jer nas je rezervacija cekala, nikakvih neprijatnosti u vezi toga nismo imali i verujte da Vas svima toplo preporučujem. Ocena je 10 🙂

  Ana
  Drač
 • Evo da Vam se javim, od lepog odmora i letovanja još uvek ne mogu da dodjem sebi. 😃 Veoma mi je drago što je saradnja uspešno prošla, smeštaj predivan, ljudi, plaže sve super. I jedva čekamo sledeće leto pa da opet uživamo. Sve najbolje i pozdravite naše domaćine!

  Daniel
  Orikum
 • Ako mogu da to nekako kažem nekom, koliko ste divni. Ova soba koju smo dobili je još lepša, hvala još jednom, divni ste.

  Slađana
  Drač
 • Ja samo da se javim da smo juče stigli, usput je sve bilo ok, a ovde je sve prelepo. Bili ste u pravu kada ste rekli da će biti i više od onoga što očekujemo.

  Svjetlana
  Drač

Albansku obalu koja izlazi na Jadransko i Jonsko more i popularne letnje destinacije Albanije mnogi mediji već godinama nazivaju “evropskom egzotikom”. Albaniju, kao destinaciju koja je i dalje među građanima Srbije i regiona nedovoljno istražena, želimo da prikažemo na novi, drugačiji način i pružimo gostima sve neophodne informacije potrebne za odlazak i letovanje na albanskom primorju.

Kako bi vaše putovanje u Albaniju, kao i u svaku drugu državu proteklo bezbedno, pripremili smo za vas savete za putovanje i odlazak u gradove Albanije, ali i preporuke i savete šta posetiti u svim poznatijim gradovima i letovalištima u Albaniji.

Ukoliko ste u potrazi za smeštajem u Albaniji, na Albanija.rs možete pogledati pregled ponuda hotela sa detaljima o uslugama i cenama. Za građane Srbije koji se odluče za odlazak u Albaniju sopstvenim prevozom, pripremili smo savete za rute i najpogodnije načine putovanja do Albanije.

Sajtom Albanija.rs želimo da podstaknemo građane Srbije i regiona da posete destinacije izuzetnih prirodnih odlika, kako na obali, tako i u severnom i istočnom delu Albanije, ali i da pozitivnim i primerima dobrosusedskih odnosa, jačamo saradnju država i građana u regionu zapadnog Balkana.

Otvoreni smo za ideje, predloge i sugestije koje nam možete poslati putem kontakt forme.