fbpx

O sajtu

Dobro došli na Albanija.rs!

Albanija.rs je prvi portal u Srbiji i regionu koji na jedinstven način predstavlja turističku ponudu Albanije, sa fokusom na destinacije popularne tokom leta.

Albansku obalu koja izlazi na Jadransko i Jonsko more i popularne letnje destinacije Albanije mnogi mediji već godinama nazivaju “evropskom egzotikom”. Albaniju, kao destinaciju koja je i dalje među građanima Srbije i regiona nedovoljno istražena, želimo da prikažemo na novi, drugačiji način i pružimo gostima sve neophodne informacije potrebne za odlazak i letovanje na albanskom primorju.

Kako bi vaše putovanje u Albaniju, kao i u svaku drugu državu proteklo bezbedno, pripremili smo za vas savete za putovanje i odlazak u gradove Albanije, ali i preporuke i savete šta posetiti u svim poznatijim gradovima i letovalištima u Albaniji.

Ukoliko ste u potrazi za turističkim aranžmanima za odlazak u Albaniju, na Albanija.rs možete pogledati pregled ponuda turističkih agencija i hotela na primorju sa detaljima o smeštaju i cenama. Za građane Srbije koji se odluče za odlazak u Albaniju sopstvenim prevozom, pripremili smo savete za rute i najpogodnije načine putovanja do Albanije.

Sajtom Albanija.rs želimo da podstaknemo građane Srbije i regiona da posete destinacije izuzetnih prirodnih odlika, kako na obali, tako i u severnom i istočnom delu Albanije, ali i da pozitivnim i primerima dobrosusedskih odnosa, jačamo saradnju država i građana u regionu zapadnog Balkana.

Otvoreni smo za ideje, predloge i sugestije koje nam možete poslati putem kontakt forme.

Marketing ponuda za hotele i turističke agencije

Otvoreni smo za saradnju sa hotelima u Albaniji, kao i turističkim agencijama iz Srbije koje u svojoj ponudi imaju aranžmane za letovanje u Albaniji.

Pozivamo vas da nas kontaktirate putem kontakt forme.

 

Sajt Albanija.rs je u vlasništvu Yuzer Media.