fbpx

O nama

Albanija.rs je prvi veb portal u Srbiji i regionu koji na jedinstven način, na srpskom jeziku, predstavlja turističku ponudu Albanije, sa posebnim fokusom na destinacije popularne tokom leta. Albanija.rs je sajt specijalizovan za rezervacije hotela i apartmana u letovalištima Albanije osnovan 2019. godine, nakon čega je ubrzo postao vodeća platforma na kojoj najveći deo turista iz Srbije i regiona pronalazi i rezerviše svoj smeštaj za letovanje u Albaniji.

Osim rezervacije smeštaja u letovalištima Albanije, sajt Albanija.rs je vodič za letovanje u ovoj zemlji, uz sve informacije i detalje koji mogu biti od značaja putnicima pri putovanju na letovanje.

Albanija.rs posluje u partnerstvu sa agencijom O2 Travel DOO Beograd. O2 Travel je turistička agencija sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za rezervacije hotela i apartmana u Albaniji, kao jednoj od vodećih destinacija za letovanje poslednjih godina.

O2 Travel prodaju vrši isključivo elektronskim putem.

O2 TRAVEL DOO BEOGRAD – NOVI BEOGRAD
PIB: 113493158
MB: 21877000
Broj računa (RSD): 160-6000001637868-77
IBAN: RS35160600000163795607

 • Javljam vam se iz hotela u Ksamilu. Da vam se zahvalim, sve je ok, jako uredan hotel na samoj plaži, ležaljke besplatne, sve kako je bilo rečeno. Sve preporuke za vas i za ovaj smeštaj, hvala na pomoći!

  Dragan
  Ksamil
 • Preko vaše agencije sam boravio u Golemu. Samo želim da vam se zahvalim i da vam kažem da sam mnogima prenio utisak i savjetovao ih da preko vas uplate ljetovanje. Hotel je brutalno dobar!

  Damir
 • Želeo bih samo na kraju da se zahvalim Vama i kolegama iz agencije za predivno letovanje. Preporuka je zaista bila na mestu i siguran sam da se čujemo uskoro za naredno letovanje.

  Nebojša
 • Samo da se jos jednom zahvalim Albanija.rs na pomoći, podršci i preporukama za letovanje. Saranda je pravi raj, zaista smo proveli sjajan odmor. Na vezi smo za neki drugi put.

  Slađana
  Drač
 • Prezadovoljni smo boravkom u hotelu… Sve od osoblja do hrane je bilo perfektno. Klincima se naročito dopao bazen sa slanom vodom koji je 24h bio na raspolaganju. Vi ste za svaku preporuku jer nas je rezervacija čekala i verujte da Vas svima toplo preporučujem. Ocena je 10!

  Ana
  Drač
 • Samo da se javim I da Vam se zahvalim na super organizaciji ljetovanja. Prenosim Vam pozitivne utiske za hotel, osoblje I sve ostalo.

  Mersiha
 • Evo da Vam se javim, od lepog odmora i letovanja još uvek ne mogu da dodjem sebi. Veoma mi je drago što je saradnja uspešno prošla, smeštaj predivan, ljudi, plaže sve super. I jedva čekamo sledeće leto pa da opet uživamo. Sve najbolje i pozdravite naše domaćine!

  Daniel
  Orikum
 • Ako mogu da to nekako kažem nekom koliko ste divni. Ova soba koju smo dobili je još lepša od one na sajtu, hvala još jednom, divni ste.

  Slađana
  Drač
 • Samo da se javim da smo juče stigli, usput je sve bilo ok, a ovde je sve prelepo! Bili ste u pravu i hvala vam na svemu.

  Svjetlana
  Drač
 • Odmor je prošao odlično, želim da Vam se zahvalim na strpljenju i trudu koji ste uložili oko naše rezervacije. Iskreno se nadam da ćemo i naredne godine ponovo doći!

  Alisa
 • Vaša ljubaznost i strpljenje su zaista bili nešto što se retko sreće. Hvala vam na svemu jer je naš odmor bio zaista za 10+. Od same rezervacije, putovanja, do hotela i osoblja sve je bilo savršeno.

  Emir