fbpx

Hotel Amfora

Drač, sever Albanije

Hotel Amfora

Drač, sever Albanije

Hotel

300 metara od plaže

Bazen

Parking

Dostupno za rezervaciju

Hotel

300 metara od plaže

Bazen

Parking

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Amfora hotel and SPA (4*) je hotel u Draču, delu grada Golem, na svega par minuta od plaže. Hotel je lociran na drugoj liniji od mora, na 300 metara od šetališta i peščane plaže.

Sadržaji hotela

Hotel gostima nudi mogućnost potpunog užitka letovanja na Jadranskom moru uz moderno opremljene sobe, restoran italijanske i mediteranske kuhinje, bazen, saunu, kao i sopstveni deo plaže na kome gosti hotela mogu koristiti ležaljke i suncobran bez doplate.

Gostima su na raspolaganju i parking i WiFi internet. Sve sobe hotela su klimatizovane, imaju TV uređaj, mini bar, sef, kao i sopstveno kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom. Deo soba ima i balkon.

U hotelu je dozvoljen boravak sa kućnim ljubimcima.

Rezervacije

Amfora hotel možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Jun 2024

  • Polupansion – 61€ po osobi
  • All inclusive – 68€ po osobi

Jul-avgust 2024

  • Polupansion – 73€ po osobi
  • All inclusive – 79€ po osobi

Septembar 2024

  • Polupansion – 72€ po osobi
  • All inclusive – 78€ po osobi

Usluga polupansiona obuhvata doručak, večeru, korišćenje hotelskog bazena, WiFi interneta, parkinga, kompleta ležaljki i suncobrana na plaži.

All inclusive usluga obuhvata doručak, ručak, užinu, večeru, neograničenu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića u baru u hotelu od 10:00 do 22:00, korišćenje bazena, WiFi interneta, parkinga i kompleta ležaljki i suncobrana na plaži.

Uslovi boravka: Deca uzrasta do 5.99 godina borave gratis u zajedničkom ležaju sa roditeljima ili u pomoćnom ležaju. Deca uzrasta do 11.99 godina plaćaju 50% cene. Treća odrasla osoba u sobi plaća 80% cene.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.