fbpx

AMH Hotel (ex Germany)

Drač, sever Albanije

AMH Hotel (ex Germany)

Drač, sever Albanije

Hotel

150 metara od plaže

Bazen

ALL inclusive

Dostupno za rezervaciju

Hotel

150 metara od plaže

Bazen

ALL inclusive

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

AMH Hotel (nekadašnji Germany Hotel)(4*) se nalazi na svega 150 metara od plaže i uz gradsku ulicu koja tokom večernjih šetalište sa brojnim dešavanjima.

Sadržaji hotela

AMH hotel je moderan hotel koji u ponudi ima bazen, kao i sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koje gosti hotela mogu koristiti bez doplate.

Sve sobe hotela su moderno opremljene, imaju klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, kao i kupatilo sa kadom ili tušem i svim neophodnim toaletnim priborom. Hotel Germany je zahvaljujući svojim sadržajima i povoljnoj ceni jedan od omiljenih porodičnih hotela u Draču sa dobrim balansom cene i kvaliteta.

Osnovna usluga u hotelu Germany tokom leta je all inclusive.

Rezervacije

AMH Hotel možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Cenovnik

Jun-Septembar 2024

  • All inclusive – 86€ po osobi

All inclusive usluga: Doručak (7:30-10:00), ručak (13:00-15:00), večera (19:00-21:00), konzumacija domaćih alkoholnih pića, sokova, kafe, čaja, točenog piva i vina od 10:00 do 21:30 u baru hotela, korišćenje bazena, kompleta ležaljki i suncobrana na plaži nedaleko od hotela, WiFi internet, parking. 

Uslovi boravka sa decom: Deca uzrasta do 3.99 godina borave gratis uz boravak u zajedničkom ležaju sa odraslima. Deca uzrasta od 4 do 11.99 godina plaćaju 50% cene uz smeštaj na pomoćnom ležaju. Treća odrasla osoba u sobi (12+) plća punu cenu boravka.

Dostupne sobe: Dvokrevetna soba, Trokrevetna soba, Četvorokrevetna soba

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.