fbpx

Hotel Durres Bay

Drač, sever Albanije

Hotel Durres Bay

Drač, sever Albanije

Hotel

150 metara od plaže

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Hotel

150 metara od plaže

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Hotel Durres Bay (4*) je novi hotel u Draču, turističkom delu grada Golemu, na svega 150 metara od peščane plaže i gradskog šetališta.

Sadržaji hotela

Hotel Durres Bay je novi hotel koji gostima nudi mogućnost potpunog letnjeg opuštanja nadomak peščane plaže, uz moderno opremljene sobe i sadržaje hotela. Hotel raspolaže sa ukupno 179 soba kapaciteta od dve do četiri osobe (Porodične sobe). Sve sobe imaju udobne ležajeve, balkon sa garniturom za sedenje, sopstveno kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom, mini bar, TV i klima uređaj. Deo hotela je orijentisan ka plaži (bez pogleda na more), dok deo soba gleda ka ulici.

Gostima je su raspolaganju prostran hotelski bazen, kao i sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima, kao i tuševima. Samo za goste smeštene u sobama sa pogledom na more (7. i 8. sprat hotela) dostupan je i rooftop bazen na poslednjem spratu hotela.

U ponudi su usluga polupansion i all inclusive. Za sve goste obezbeđeni su peškiri za bazen i plažu.

Rezervacije

Hotel Durres Bay možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Jul-Avgust 2024

  • Noćenje sa doručkom – 68€ po osobi

Septembar 2024

  • Noćenje sa doručkom – 68€ (1-15. septembar) – 51€ po osobi (16-30. septembar)

Doplate: Polupansion – 17€ po osobi. All inclusive – 34€. Doplate se odnose na osobe starije od 2.99 godina.

Sobe sa pogledom na more: Doplata za sobu sa pogledom na more na 7. ili 8. spratu iznosi 11€ po osobi po danu. Doplata omogućava pristup rooftop bazenu na krovu hotela sa panoramskim pogledom na more.

Uslovi boravka: Deca uzrasta do 2.99 godine borave gratis. Deca uzrasta od 3 do 11.99 godina plaćaju 50% cene uz dve odrasle osobe u sobi. Treća ili četvrta osoba u istoj sobi uzrasta 12+ plaćaju 80% cene. Smeštaj u Porodičnoj sobi koja ima dve prostorije moguć je uz minimum 4 punoplative osobe.

Usluga polupansiona obuhvata doručak, večeru, korišćenje kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela, korišćenje spoljnog bazena, peškire za plažu i bazen, WiFi internet. Rooftop bazen na poslednjem spratu hotela dostupan je gostima smeštenim u sobama sa pogledom na more na 7. i 8. spratu. Boravišna taksa se doplaćuje u hotelu na recepciji i iznosi 1.5€ po odrasloj osobi po danu, odnosno 0.8€ po detetu uzrasta od 3 do 11.99 godina po danu.

All inclusive usluga obuhvata doručak, ručak, večeru, konzumaciju pića u hotelskom baru od 10:00 do 22:00, korišćenje kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela, korišćenje spoljnog bazena, peškire za plažu i bazen, WiFi internet. Rooftop bazen na poslednjem spratu hotela dostupan je gostima smeštenim u sobama sa pogledom na more na 7. i 8. spratu. Boravišna taksa se doplaćuje u hotelu na recepciji i iznosi 1.5€ po odrasloj osobi po danu, odnosno 0.8€ po detetu uzrasta od 3 do 11.99 godina po danu.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.