fbpx

Grand Blue Fafa Resort

Golem (Drač), sever Albanije

Grand Blue Fafa Resort

Golem (Drač), sever Albanije

Hotelski resort

Hotel na plaži

Bazen

Pet friendly

Dostupno za rezervaciju

Hotelski resort

Hotel na plaži

Bazen

Pet friendly

Dostupno za rezervaciju

Grand Blue Fafa Resort (*****) se nalazi u mestu Golem, nadomak Drača, na samoj obali Jadranskog mora i na prelepoj plaži. Resort u ponudi ima i veliki hotelski SPA centar sa otvorenim bazenom, kao i privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima.

Sve sobe u Grand Blue Fafa hotelskom resortu su luksuzno opremljene, imaju klima uređaj, TV, balkon, sopstveno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom. U hotelu možete probati neke od najboljih i najpoznatijih italijanskih kulinarskih specijaliteta.

Za opuštanje tokom dana, gostima je na raspolaganju i hotelski plažni bar.

Hotel za goste organizuje i brojne zabavne aktivnosti poput večernjeg zabavnog programa, druženja uz vatru na plaži, latinske večeri, večeri albanskog plesa, žive muzike. Gosti takođe mogu učestvovati i u aktivnostima poput joge, odbojke na plaži, fudbala i drugih. Za najmlađe goste tu su dečija igrališta, tobogani na bazenu, mini clubs house, animatori.

  • Luksuzni hotelski kompleks u Golemu.

Detaljnije o hotelu

Lokacija hotela

Grand Blue Fafa Resort se nalazi u mestu Golem, na oko 20 minuta od gradske luke u Draču i na oko 35 minuta od Tirane. Kompleks se nalazi na samoj obali Jadranskog mora, uz privatnu hotelsku plažu.

Sadržaji hotela

Gostima su na raspolaganju luksuzne hotelske sobe, SPA centar sa bazenom, privatna plaža, restoran i bar.

Rezervacije i plaćanje

Grand Blue Fafa Resort hotel možete rezervisati putem sajta Albanija.rs bez provizije na srpskom jeziku uz garantovano najnižu cenu.

Lokacija hotela

Cenovnik

Cenovnik od 1. maja do 4. juna

  • ALL inclusive po osobi – 48.4€

Cenovnik od 5. juna do 10. septembra

  • ALL inclusive po osobi – 56.1€

Cenovnik od 11. do 30. septembra

  • ALL inclusive po osobi – 48.4€

 

ALL inclusive usluga uključuje doručak (7:30-10:30), ručak (12:30-14:00), užinu (16:00-17:00), večeru (19:30-21:00), pića u baru (10:00-22:00). Cena uključuje i korišćenje bazena, ležaljki, suncobrana, privatne plaže. U okviru ALL inclusive usluge u hotelskom ili plažnom baru možete konzumirati lokalna alkoholna pića, pivo, džin, liker, voćni sok, vino, kafu, vodu.

Jedno dete do 11.99 godina boravi GRATIS. Drugo dete do 5.99 godina plaća 50% cene. Treće dete od 6 do 11.99 godina plaća 50% cene. 

Rezervacije bez provizije, na srpskom jeziku. Garantovano najniža cena.

Da li Vam je potrebna pomoć?

Pogledajte i ove hotele. Ukoliko niste pronašli informaciju koja Vas interesuje ili smeštaj koji Vam odgovara, tim sajta Albanija.rs će Vam pomoći!

Upiti i rezervacije

Rezervacije bez provizije, telefonom ili onlajn - na srpskom jeziku.

Upiti i rezervacije

Rezervacije bez provizije, telefonom ili onlajn - na srpskom jeziku.