fbpx

Hotel Blue Days

Borsh, jug Albanije

Hotel Blue Days

Borsh, jug Albanije

Hotel

Privatna plaža

Parking

Odlična lokacija

Dostupno za rezervaciju

Hotel

Privatna plaža

Parking

Odlična lokacija

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Hotel Blue Days se nalazi na plaži Borsh, jednoj od najlepših plaža u Albaniji, na oko 40 minua od Sarande. Hotel se nalazi na samoj obali.

Sadržaji hotela

Hotel ima sopstvenu plažu, restoran, bar, kao i WiFi internet i parking koji su dostupni gostima. Sve sobe hotela Blue Days su klimatizovane, imaju TV uređaj i balkon sa pogledom na more. Hotel je na vrlo mirnoj lokaciji, u prelepoj prirodi, a lokacijski je na idealnoj poziciji za uživanje u sportskim aktivnostima, aktivnostima na vodi ili obilazak okolnih mesta.

Ono što hotel Blue Days izdvaja je svakako plaža sa ležaljkama i suncobranima koje gosti mogu koristiti bez doplate. Osnovna usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Za ostale obroke gostima je na raspolaganju odličan hotelski restoran (nema usluge polupansiona ili punog pansiona).

Borsh je malo mesto, seoce, koje je pogodno za one koji vole miran odmor, na lepoj plaži, bez previše urbanih sadržaja.

Rezervacije

Hotel Blue Days možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

 

Lokacija hotela

Cenovnik

Septembar

1-15. septembar

  • Dvokrevetna soba – 70€
  • Trokrevetna soba – 80€
  • Četvorokrevetna soba – 100€

Cene su iskazane za noćenje sa doručkom PO SOBI. Cena uključuje doručak, korišćenje kompleta ležaljki i suncobrana na plaži i parking. Sve sobe u hotelu imaju pogled na more.

Uslovi rezervacije: Za finalnu potvrdu rezervacije neophodna je uplata avansa po predračunu ka hotelu u iznosu od 30% iznosa rezervacije, dok se plaćanje ostatka iznosa vrši po dolasku u hotel. Otkazivanje uz punu refundaciju moguće je do 14 dana pre datuma dolaska.

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.