fbpx

Hotel Regina City

Valona, centralna Albanija

Hotel Regina City

Valona, centralna Albanija

Hotel

Plaža

Bazen

Odlična lokacija

Dostupno za rezervaciju

Hotel

Plaža

Bazen

Odlična lokacija

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Regina City Hotel (4*) se nalazi u Valoni, u centralnom delu obale Albanije, na samoj plaži. Hotel se nalazi nedaleko od centralnog gradskog šetališta i brojnih barova, restorana i marketa.

Sadržaji hotela

Hotel Regina City gostima nudi moderno opremljene hotelske sobe, rooftop bazen, restoran, bar, kao i sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima. Bazen hotela nalazi se na poslednjem spratu sa kojeg se pruža prelep pogled na grad i na samu granicu Jadranskog i Jonskog mora.

Sve sobe hotela su klimatizovane, imaju TV uređaj, udobne ležajeve, dok deo soba ima i balkon. Hotel ima i sopstveni parking.

Rezervacije

Hotel Regina City možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

1-14. jun

  • Polupansion – 62€ po osobi

15. jun – 30. septembar

  • Polupansion – 92€ po osobi

 

Usluga polupansiona obuhvata doručak i večeru, kao i korišćenje hotelskog rooftop bazena, parkinga, WiFi interneta i jednog kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela.

Uslovi boravka sa decom: Deca uzrasta do 3.99 godina borave gratis. Deca uzrasta od 4 do 11.99 godina plaćaju 50% cene. Treća odrasla osoba u sobi plaća 80% cene.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.