fbpx

Perandor Beach Hotel

Drač, sever Albanije

Perandor Beach Hotel

Drač, sever Albanije

Hotel

Privatna plaža

Bazen

Odlična lokacija

Dostupno za rezervaciju

Hotel

Privatna plaža

Bazen

Odlična lokacija

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Perandor Beach hotel (4*) se nalazi na oko 3 kilometra od centra Drača, na samoj obali, uz peščanu plažu hotela i šetalište. Perandor Beach hotel nudi i zaseban, novi smeštajni segment – Perandor Family Hotel, koji se nalazi na 100 metara od centralnog objekta.

Sadržaji hotela

Hotel u ponudi ima restoran, bar, sopstveni deo plaže, bazen sa ležaljkama za opuštanje, lift. Sve sobe Perandor Beach Hotela imaju balkon, klima uređaj, TV, minibar, a gostima je na raspolaganju i besplatan parking. Sve sobe hotela Perandor su renovirane 2024. godine.

Sobe u ponudi u Perandor Family segmentu (100 metara od centralne zgrade) su moderno opremljene, prostrane su i kapaciteta do pet osoba. Gostima Perandor Family segmenta na raspolaganju su svi sadržaji hotela (bazen, ležaljke, plaža). Pansionske i restoranske usluge (obroke) svi gosti imaju u Perandor Beach segmentu, dok noćenja (boravak) ostvaruju u objektu Perandor Family.

Hotel Perandor je jedan od najtraženijih hotela među putnicima iz Srbije, BiH, Crne Gore i čitavog regiona, najpre zbog povoljne cene koju ekskluzivno nudi za rezervacije na Albanija.rs. Dodatna prednost hotela je povoljna politika boravka sa decom, pri kojoj jedno dete do čak 11 godina boravi besplatno.

Rezervacije

Perandor Beach Hotel i Perandor Family Hotel možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Perandor Beach Hotel (Centralni objekat na prvoj liniji od plaže)
All inclusive usluga

  • Jul – 74€ po osobi
  • Avgust – 74€ po osobi
  • Septembar – 74€ po osobi

Perandor Family segment (100 metara od centralnog objekta)
All inclusive usluga

  • 1-31. jul – 70 64€ po osobi | LAST MINUTE
  • Avgust – 70€ po osobi
  • Septembar – 66€ po osobi

All inclusive usluga obuhvata doručak (08:00-10:00), ručak (13:00-15:00), večeru (19:00-21:00), kao i konzumaciju pića osveženja u baru na bazenu (10:00 – 22:00). U baru na bazenu moguća je konzumacija piva, vina, konjaka, sokova i vode. Cena uključuje i korišćenje bazena i kompleta ležaljki i suncobrana na hotelskoj plaži. Doplata za peškir za plažu iznosi 5€ za ceo boravak.

Uslovi boravka sa decom: Deca do 1.99 godina borave gratis. Prvo dete od 2 do 10.99 godina boravi gratis. Drugo dete od 2 do 10.99 godina plaća 50% cene. Treća odrasla osoba (11+) plaća 70% iznosa. Za boravak jedne osobe u dvokrevetnoj sobi doplata je 100%.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Fotografije soba

Perandor Beach Hotel

Perandor Family Hotel

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.

Još 10 osoba trenutno gleda ovaj hotel. Pošalji upit u željenim datumima već sada.