fbpx

Royal G Deluxe Hotel

Drač, sever Albanije

Royal G Deluxe Hotel

Drač, sever Albanije

Hotel

Hotel na plaži

Bazen

All inclusive

Dostupno za rezervaciju

Hotel

Hotel na plaži

Bazen

All inclusive

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Royal G Deluxe hotel je novi hotel, otvoren 2024. godine, koji se nalazi u Draču, delu grada Golemu, na samoj obali Jadranskog mora.

Sadržaji hotela

Royal G Deluxe hotel je deo grupacije Royal G hotela u Draču. Ovaj moderan hotel sa 5 zvezdica gostima nudi mogućnost letovanja i odmora na samoj peščanoj plaži, uz gradsko šetalište.

Sve sobe hotela su elegantno opremljene, u skladu sa najvišim standardima, i poseduju TV i klima uređaj, udobne ležajeve, garderober i kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom. Sve sobe imaju balkon različite orijentacije.

Gostima su na raspolaganju i dva spoljna bazena sa prednje i bočne strane hotela, restoran sa ponudom domaćih i mediteranskih jela, parking, kao i sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima.

Osnovna usluga u hotelu je all inclusive.

Rezervacije

Royal G Deluxe Hotel možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Cenovnik

ROYAL G DELUXE HOTEL EKSKLUZIVNO NA ALBANIJA.RS

1-20. jul 2024

  • All inclusive – 96€ po osobi

21. jul – 31. avgust 2024

  • All inclusive – 107€ po osobi

Septembar 2024

  • All inclusive – 94€ po osobi

All inclusive usluga obuhvata doručak, ručak, večere, konzumaciju pića u baru hotela od 10:00 do 22:00 (domaća alkoholna i bezalkoholna pića), korišćenje bazena, parkinga, WiFi interneta i jednog kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela.

Uslovi boravka: Deca uzrasta do 4.99 godina borave gratis. Deca uzrasta od 5 do 10.99 godina plaćaju 50% cene. Treća odrasla osoba u sobi (11+) plaća 80% cene.

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.