fbpx

Royal G Hotel and SPA

Drač, sever Albanije

Royal G Hotel and SPA

Drač, sever Albanije

Hotel

Plaža

Bazen

ALL inclusive

Dostupno za rezervaciju

Hotel

Plaža

Bazen

ALL inclusive

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Royal G hotel and SPA (5*) se nalazi na samoj obali Jadranskog mora u Draču i na oko kilometar i po od samog centra Drača i na samo minut od centralne gradske ulice, popularne zbog brojnih dešavanja, barova i restorana.

Sadržaji hotela

Ovaj luksuzni hotel nudi moderno opremljene sobe, prostran hotelski bazen, SPA centar sa zatvorenim bazenom i wellness sadržajima, restoran i bar. Hotel ima i sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima.

Sobe u Royal G hotel and SPA su odlično opremljene, klimatizovane su, imaju TV uređaj, minibar, a u ponudi su sobe sa pogledom ka gradu ili sa bočnim pogledom na more.

Hotel Royal G and SPA nudi i vegetarijanske obroke. Hotel je jedan od omiljenih u Draču za parove i one koji su ljubiteljli hotelskih kompleksa sa bazenima i sopstvenom hotelskom plažom. Hotel ima peščanu plažu, ali je ulazak u more stepenast (betonski).

Rezervacije

Royal G hotel and SPA možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

  • Polupansion – 62€ po osobi

Usluga polupansiona obuhvata doručak, večeru, korišćenje SPA zone.

All inclusive usluga obuhvata doručak, ručak, večeru (švedski sto), neograničenu konzumaciju pića od 10:00 do 22:00 u baru na bazenu (lokalna alkoholna pića, pivo, džin, liker, voćni sok, vino, kafa, voda), užinu tokom popodneva, korišćenje SPA zone, hotelske plaže, otvorenog bazena, kompleta ležaljki i suncobrana na plaži, parkinga i interneta.

Politika boravka sa decom: Prvo dete uzrasta do 3.99 godina boravi besplatno. Drugo dete uzrasta do 3.99 godina plaća 50% cene. Deca uzrasta od 5 do 11.99 godina plaćaju 50% cene. Treća odrasla osoba (12+) u sobi plaća 70% cene.

Uslovi plaćanja: Za finalnu potvrdu rezervacije neophodna je uplata 50% iznosa prilikom rezervacije, dok ostatak možete platiti najkasnije do 30 dana pre datuma dolaska. Otkazivanje rezervacije uz punu refundaciju moguće je do 21 dan pre datuma dolaska u smeštaj.

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.