fbpx

Preporuka apartmana u Draču

Drač je poslednjih godina jedna od vodećih destinacija za letovanje turista iz Srbije i regiona, pre svega zahvaljujući odličnoj povezanosti sa gradovima Srbije, prostranim peščanim plažama i cenama koje su znatno niže u odnosu na druge destinacije na Balkanu. Iako se deo turista opredeljuje za smeštaj u nekom od poznatih hotela, za vas smo pripremili preporuke najboljih apartmana u Draču, a koje već sada možete rezervisati putem sajta Albanija.rs

Letovanje u Draču

Kada govorimo o letovanju u Draču, treba napomenuti da se od Srbije do Drača putuje od 6 do 9 sati, zavisno od grada iz kojeg putujete. Do Drača vodi odličan put, delom i autoput, te je dolazak u ovo albansko letovalište veoma jednostavan. Grad Drač izlazi na Jadransko more i odlikuje ga velika plaža koja se proteže duž obale grada u dužini od skoro 20 kilometara. Plaža je peščana, ima veoma blag nagib i pogodna je za boravak sa decom.

VM resort, all inclusive Albanija, letovanje u Albaniji

Duž cele obale izgrađeni su brojni hotelski i apartmanski kompleksi od kojih deo ima bazene, akva parkove, SPA centre i niz sadržaja za decu. Takođe, tokom večeri gosti rado izlaze u šetnju gradskim šetalištem koji se u samom Draču proteže uz glavnu gradsku ulicu, a u turističkom delu grada Golem duž same obale mora.

U poređenju sa jugom Albanije i letovalištima poput Sarande, Ksamila ili Valone koja izlaze na Jonsko more, Drač je nešto povoljniji, ali i letovalište u kome je ponuda apartmana i hotela sa all inclusive uslugom izuzetno bogata.

Apartmanski smeštaj u Draču

Što se tiče apartmanskog smeštaja u Draču, naš savet je da lokacijski apartmane potražite od dela grada Plepa i južnije. Severni deo grada je stambeni deo Drača, gde nema mnogo plaža i gde su uglavnom locirane gradske institucije i gde žive građani Drača.

Drač, Jadransko more, Albanija

Sa druge strane, Golem, kao i Plepa, Shkembi e Kavajes i Mali Robit su delovi Drača južno od centra grada koje biraju turisti i gde se nalaze hotelski i apartmanski kompleksi. U ovom delu grada plaža je veoma blizu hotela i apartmana i kompletna ponuda Golema i ovog dela Drača je podređena turistima.

Wave Beach Apartmani

Wave Beach Apartments su apartmanski objekat u Draču, na samoj obali Jadranskog mora i na oko 5 kilometara od samog centra grada. Peščana plaža nalazi se odmah ispred apartmana.

Wave Beach apartmani nude moderno i elegantno uređen apartmanski smeštaj u apartmanima sa dnevnim boravkom, spavaćom sobom, kuhinjom, kupatilom i direktnim izlazom na plažu. Apartmani su kapaciteta do četiri odrasle osobe, i maju jedan bračni krevet (190 x 160cm) i veliku sofu na razvlačenje za dve osobe.

Apartmani su klimatizovani, imaju TV, frižider, opremljenu kuhinju. Apartmani imaju i balkon sa pogledom na more.

Gosti Wave Beach apartmana mogu koristiti komplet ležaljki i suncobrana na plaži, kao i parking i WiFi internet bez doplate. Čišćenje apartmana je jednom nedeljno tokom boravka.

Apartmane možete pogledati i rezervisati na ovom linku.

Plepa apartmani

Plepa Apartments su apartmani u stambenoj zgradi, u delu grada Plepa, na samo 300 metara od plaže Tropical Resort, kompletno opremljeni i idealni za letovanje u Draču. U blizini zgrade apartmana nalaze se barovi, kafići, supermarket, piljara, kao i autobuska i taxi stajališta za polaske ka centru Drača i delu grada Golem.

Drač apartmani, smeštaj Albanija, Plepa apartments

Apartmani imaju dnevni boravak, spavaću sobu sa bračnim krevetom i jednim zasebnim krevetom, kupatilo, kuhinju i balkon. Gostima je dostupan parking, kao i WiFi internet. Apartman ima i veš mašinu.

U pitanju su apartmani koji su pogodni za goste koji žele da budu nedaleko od plaže, ali i blizu autobuskog stajališta sa kojeg svakog sata polaze autobusi ka centru i ka južnom delu grada, te imate mogućnost za obilazak svakog kutka Drača.

Drač apartmani, smeštaj Albanija, Plepa apartments

Apartmane Plepa možete rezervisati na ovom linku.

Alban apartmani

Alban apartmani se nalaze u delu grada Golem, na samo dva minuta od plaže. U pitanju su apartmani u stambenoj zgradi, opremljeni i predviđeni za boravak od 2 do 5 osoba, imaju kuhinju, kupatilo i balkon. Deo apartmana ima i panoramski pogled na more.

Prednost Alban apartmana je što se nalaze u kvartu u kome se nalaze brojni restorani, kafići, barovi, pekare i supermarketi, dok je šetalište na svega 2-3 minuta od apartmana.

Zgrada apartmana ima lift, dok se u blizini zgrade nalaze javna parking mesta.

Rezervacije apartmana i hotela u Albaniji

Treba znati i da kompletnu ponudu najboljih hotela i apartmana u Albaniji, uz sve važne informacije o letovanju u Albaniji možete pronaći na sajtu Albanija.rs. Ponudu hotela i apartmana možete pogledati na ovom linku, a rezervaciju možete izvršiti slanjem upita uz kompletnu komunikaciju na srpskom jeziku.

Za još detalja o letovanju u Albaniji kliknite na neki od linkova u nastavku: