fbpx

Fafa Premium Hotel

Golem (Drač), sever Albanije

Fafa Premium Hotel Drač

Golem (Drač), sever Albanije

Hotel

Hotel na plaži

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Hotel

250 metara od plaže

Bazen

All inclusive usluga

Dostupno za rezervaciju

Lokacija hotela

Fafa Premium Hotel (5*) je hotel u Golemu, na samoj obali mora, uz sopstvenu peščanu plažu. Hotel se nalazi odmah do šetališta koje se proteže duž nekoliko kilometara obale u ovom delu grada.

Sadržaji hotela

Hotel je moderno opremljen i dekorisan u elegantnom stilu, uz sve neophodne hotelske sadržaje. Sobe hotela Fafa Premium opremljene su klima uređajem, televizorom, mini barom, sefom i fenom za kosu.

Gostima su na raspolaganju i dva bazena, plaža sa ležaljkama i suncobranima, plažni i bar na bazenu, kao i igralište i mini club igraonica za decu. Parking i WiFi internet su obezbeđeni za goste hotela.

Hotel gostima nudi i a la carte restoran, kao i glavni restoran sa dnevnim obrocima i jelima tradicionalne albanske i evropske kuhinje.

Rezervacije

Hotel Fafa Premium možete rezervisati putem sajta Albanija.rs, brzo i pouzdano, uz komunikaciju na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Cenovnik

Jul-Avgust 2024.

  • All inclusive – 89€ po osobi

Septembar 2024.

  • All inclusive – 80€ po osobi

 

All inclusive usluga: Doručak, ručak, večera, užina, konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića u baru na bazenu. Korišćenje bazena, jednog kompleta ležaljki i suncobrana na plaži hotela, WiFi interneta, parkinga.

Uslovi boravka sa decom: Prvo dete uzrasta od 0-5.99 godina boravi gratis. Prvo dete uzrasta od 6 do 11.99 godina plaća 50% cene. Drugo dete uzrasta od 0 do 3.99 godina boravi gratis. Drugo dete uzrasta od 4 do 11.99 godina plaća 70% cene. Kao prvo dete se uvek računa starije dete, dok je drugo dete mlađe dete.

Treća odrasla osoba u sobi plaća 80% cene. 

Uslovi rezervacije: Rezervacija putnika postaje punovažna uplatom avansa u visini od 50% iznosa rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije neophodno je platiti do 21 dan pre datuma početka korišćenja usluga. Otkazivanje rezervacije uz pun povraćaj uplaćenih sredstava moguće je do 30 dana pre početka korišćenja usluga (Opšti uslovi putovanja).

Upiti i rezervacije

Rezervacije hotela i apartmana u Albaniji - brzo i pouzdano na Albanija.rs.