fbpx

VM Hotel Resort & SPA

Golem, sever Albanije

VM Hotel Resort & SPA

Golem, sever Albanije

Hotel

Privatna plaža

Bazen

ALL inclusive

Dostupno za rezervaciju

Hotel

Privatna plaža

Bazen

ALL inclusive

Dostupno za rezervaciju

VM Hotel Resort & SPA (5*) se nalazi u Golemu nedaleko od Drača, na sjajnoj lokaciji na samoj obali mora, na udaljenosti od oko 20 minuta vozilom od centra Drača. Hotel ima odličan SPA centar i privatnu plažu na obali Jadranskog mora.

Gostima u VM Hotel Resort & SPA su na raspolaganju spoljni bazen, SPA centar (uz doplatu), kao i privatna hotelska plaža sa ležaljkama i suncobranima, hotelski bar i velika terasa.

WiFi internet je dostupan u celom hotelu. Gostima je na raspolaganju i niz tretmana u SPA centru (uz doplatu), kao i sauna (uz doplatu). Obroci su na bazi švedskog stola. Za goste je obezbeđen parking.

  • Hotel sa bazenom, privatnom plažom i all inclusive uslugom.

Detaljnije o hotelu

Lokacija hotela

VM Hotel Resort & SPA (5*) se nalazi u Golemu nedaleko od Drača, na sjajnoj lokaciji na samoj obali mora, na udaljenosti od oko 20 minuta vozilom od centra Drača.

Sadržaji hotela

Hotel u ponudi ima moderno opremljene sobe, odličan bazen, privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima, SPA centar (uz doplatu), kao i bar i prostranu terasu.

Rezervacije

VM Hotel Resort & SPA možete rezervisati putem sajta Albanija.rs bez provizije na srpskom jeziku.

Lokacija hotela

Cenovnik

Cena po osobi za ALL INCLUSIVE uslugu:

  • Sobe sa pogledom na grad – 53€
  • Sobe sa pogledom na more – 56€
  • PROMO CENA ZA ODMOR U OKTOBRU

Cena po osobi za ALL INCLUSIVE uslugu za boravak u oktobru:

  • Sobe sa pogledom na grad – 47€
  • Sobe sa pogledom na more – 50€

Uslovi boravka sa decom: Dete do 2 godine boravi gratis. Prvo dete od 2 do 11.99 godina boravi gratis, dok drugo dete od 2 do 11.99 godina plaća 50% cene za odrasle. Treća odrasla osoba plaća 70% cene za odrasle. Doplata za jednu osobu u sobi 90%.

ALL inclusive usluga obuhvata doručak od 8:00 do 10:00, ručak od 12:30 do 14:30, večeru od 19:00 do 21:00. U cenu je uključeno konzumiranje pića u hotelskom baru (vina, piva, lokalna alkoholna pića, bezalkoholna lokalna pića), kao i korišćenje bazena i plaže sa ležaljkama i suncobranima. SPA centar nije uključen u cenu.

Tipovi soba: Dvokrevetna soba, trokrevetna soba, četvorokrevetna soba (bračni krevet + dve sofe na razvlačenje), Deluxe apartman sa đakuzijem i pogledom na more.

 

Uslovi plaćanja: Za potvrdu rezervacije neophodna je uplata 50% iznosa, dok ostatak možete platiti do 30 dana pre datuma početka boravka.

Rezervacije bez provizije, na srpskom jeziku. Garantovano najniža cena.

Upiti i rezervacije

Rezervacije bez provizije, telefonom ili onlajn - na srpskom jeziku.

Upiti i rezervacije

Rezervacije bez provizije, telefonom ili onlajn - na srpskom jeziku.