fbpx

Najbolji hoteli u Draču

Neretko se u poslednje vreme na društvenim mrežama pojavljuju fotografije prelepe plave vode, brojnih istorijskih zdanja, raznolikih restorana, šetališta, modernih hotela i dobrih mesta za izlaske. Sve podseća na najpoznatije svetske destinacije, a zapravo se radi o – Albaniji!

Jedan od najtraženijih gradova za letovanje je Drač. Najstariji grad u Albaniji, sa istorijom dugom preko 3000 godina, postajo je omiljeno letovalište turista iz Srbije i regiona. Mi ćemo vam ovom prilikom izdvojiti najbolje hotele i pomoći vam da se odlučite za svoj hotel za letovanje u Albaniji ovog leta!

Perandor Beach Hotel

Na samo nekoliko kilometara od centra Drača, uz peščanu plažu i šetalište, nalazi se ovaj hotel sa 4 zvezdice. Pored modernih soba sa balkonom, klima i TV uređajem, garderoberom, Perandor Beach Hotel nudi i sopstvenu plažu tik ispred hotela, kao i ležaljke na samoj plaži i bazen.

U novom delu – Perandor Family Hotel, koji se nalazi na 100 metara od glavne zgrade hotela, sobe su prostranije i kapaciteta za do 5 osoba, a korišćenje plaže, bazena i ležaljki takođe je dostupno.

Hotel Perandor tokom letnje sezone nudi all inclusive uslugu, a zahvaljujući odličnim sadržajima i cenom koja predstavlja pravi balans cene i kvaliteta – hotel se profilisao kao jedan od najtraženijih hotela u Albaniji među turistima iz Srbije i regiona.

Ponudu hotela za ovo leto možete pogledati na ovoj stranici, gde možete poslati upit za rezervaciju.

Supreme Hotel & SPA

U mirnijem delu obale oko Drača – Ćeretu (Querret), na samo 20 minuta od centra Drača, nalazi se ovaj moderni hotel, sa 5 zvezdica. Objekat raspolaže sa 120 jedinica – dvokrevetnih, trokrevetnih i porodičnih soba, koje su klimatizovane, imaju TV, kuvalo, fen za kosu i sopstveno kupatilo.

Supreme hotel & SPA, Drač hoteli, all inclusive Drač, Albanija letovanje

Gostima je u hotelu dostupan besplatan WiFi internet. Uz moderno opremljene sobe, hotel nudi i parking, restoran, bazen, otvoreni bar i sopstveni deo plaže.

Ono što je svakako prednost hotela Supreme je što se nalazi na samoj plaži, odmah uz šetalište, a gostima je na raspolaganju i prelep spoljni bazen.

U all inclusive uslugu uključeni su svi obroci, konzumacija pića, korišćenje ležaljki na plaži, bazena i parkinga hotela.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovoj stranici.

Grand Blue Fafa Resort

U delu obale Drača koja se zove Golem, na samoj obali Jadranskog mora, odmah uz šetalište i plažu, nalazi se luksuzni hotel Grand Blue Rafa Resort, sa 5 zvezdica. Gostima su na raspolaganju prostrani spoljni bazeni, SPA centar, sopstvena hotelska plaža sa suncobranima i ležaljkama, dečije igralište, mini tobogani na bazenu, kao i animatori koji čine da i najmlađima tokom letovanja uvek bude zanimljivo.

Grand Blue Fafa resort, Golem, Albanija all inclusive

Sve sobe su moderno opremljene i imaju balkon, od kojih je deo orijentisan ka moru. U ponudi je i plažni bar koji gosti mogu koristiti uz doplatu, dok se pića u okviru all inclusive usluge služe u baru na bazenu.

Uz odlične specijalitete u restoranu, a posebno albanske ili specijalitete Italije, gosti mogu uživati u različitim projekcijama, zanimljivim večerima i animacijama za odrasle. Šetalište se nalazi odmah ispred hotela.

Grand Blue Fafa resort, Luna Fafa hotel

Osnovna usluga u hotelu je all inclusive i ona obuhvata sve obroke, konzumaciju pića, ležaljke na plaži i bazenu, parking, WiFi internet.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovoj stranici.

Hotel Vivas

Na samoj obali Jadranskog mora, u širem centru Drača, nalazi se hotel sa 4 zvezdice – Vivas. Gostima su na raspolaganju moderno opremljene sobe, sa pogledom na grad ili more, parking, spoljni bazen, teretana, sopstvena plaža, bar, restoran i dečije igralište. Plaža hotela je peščana, ali je ulaz u more betonski, odnosno niz stepenice.

Ovaj hotel turisti najčešće biraju zahvaljujući odličnoj lokaciji, koja im pored kupanja omogućuje i odlazak do centra Drača autobusom za svega petnaestak minuta.

Prednost hotela Vivas je svakako povoljna cena all inclusive usluge. Hotel možete pogledati na ovoj stranici, gde možete poslati i upit za rezervaciju. 

Fafa Premium Hotel

Uz samo šetalište, koje se proteže na dužini od nekoliko kilometara, uz samo Jadransko more, u delu grada Golem, nalazi se ovaj hotel sa 5 zvezdica. Pažnju turista privlači svojim elegantim enterijerom i odličnim balansom cene i kvaliteta usluge. Sobe su kompletno i moderno opremljene. Gostima su na raspolaganju i 2 bazena (dečiji i za odrasle), sopstvena hotelska plaža, ležaljke i suncobrani, plažni bar, dečije igralište, kao i mini igraonica za decu.

Fafa Premium Hotel, Hoteli Drač, All inclusive Albanija, Albanija putovanje

Parking mesto i Wi-Fi dostupni su svim gostima. Restoranska ponuda je raznolika (a la carte, albanska tradicionalna jela, evropska kuhinja).

Osnovna usluga tokom leta u hotelu Fafa Premium je all inclusive, a gosti ovaj hotel rado biraju zbog dobre lokacije, odnosno boravka nadomak same plaže i šetališta.

Hotel Fafa Premium, Drač, hoteli Drač

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovom linku.

Royal G Hotel and SPA

U širem centru Drača, na oko 10 minuta kolima od centra grada, na obali Jadranskog mora, nalazi se ovaj hotel sa 5 zvezdica. Hotel nudi gostima prostran spoljni bazen, SPA centar sa zatvorenim bazenom i wellness sadržajima, restoran, bar, kao i sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima.

Royal G Hotel and SPA, Drač, Durres, hoteli Drač

U ponudi su sobe sa pogledom na more ili grad. Royal G Hotel and SPA nudi svojim gostima i vegeterijanske obroke, a jedan je od omiljenih smeštajnih objekata među parovima.

Osim hotela Royal G nadomak samog Drača, grupacija nudi i hotele Royal G Deluxe i Royal G Max u Golemu.

Bonita Luxury Hotel

Ako ste za neki od hotela sa toboganima i mini aqua parkom – onda je tu Bonita Luxury Hotel. Novootvoreni hotel, iz 2023. godine, nalazi se u Draču, na 400 metara od plaže, u blizini brojnih barova, marketa, restorana i autobuskog stajališta. Moderni hotel, sa 5 zvezdica, nudi svojim gostima potpuno opremljene sobe, spoljni bazen sa dečijom zonom, mini aqua park, hotelski bar i restoran. Gostima je na raspolaganju i hotelska plaža, sa suncobranima i ležaljkama, a koja se nalazi na nekoliko minuta od samog hotela.

Bonita Luxury hotel, Aqua park Albanija, hoteli Drač

Svaka soba hotela poseduje balkon. Hotel nudi all inclusive uslugu, a detalje možete pronaći na ovoj stranici, gde možete izvršiti i rezervaciju.

Preporučujemo da pogledate i kompletnu ponudu hotela u Draču na ovoj stranici, kao i da rezervaciju svog hotela za letovanje u Albaniji izvršite na Albanija.rs – sajtu specijalizovanom za rezervacije letovanja u Albaniji po garantovano najpovoljnijim cenama.